AcasăNewsSotia lui Condrea, asteptata la audieri

Sotia lui Condrea, asteptata la audieri

Cum cercetarile in dosarul dezinfectantilor folositi in spitale sunt in plina desfasurare, s-a aflat ca femeia cu patronul Hexi Pharma avea o relatie, la momentul disparitiei sale, urmeaza sa ajunga si ea sa discute cu anchetatorii.

Mai exact, conform Antena 3, basarabeanca Uliana Ochinciuc ar fi fost chemata la Parchetul General, urmand sa ajunga, foarte posibil chiar in decursul acestei prime zile a saptamanii, pentru a discuta cu procurorii.

Partenera de viata a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar urma sa discute cu procurorii in calitate de martor.

In alta ordine de idei, ramane de vazut ce vor decide magistartii, in cursul acestei zile, in privinta contestatiei pe care au depus-o procurorii, in cazul directorului general al fimei amintite, Flori Dinu. In conditiile in care anchetatorii au cerut arestul preventiv in cazul acesteia din urma, judecatorii au dispus, in prima instanta, cercetarea ei sub o masura preventiva mai blanda, mai exact arestul la domiciliu.

Va reamintim ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a disparut duminica trecuta, in urma unui accident rutier. Masina pe care se presupune ca o conducea afaceristul s-a facut zob, in urma unui pom alfat pe marginea drumului ce face legatura intre localitatile ilfovene Corbeanca si Buftea. Misterul in jurul acestui accident a fost sporit de faptul ca, in urma fortei impactului, soferul a fost desfigurat, cerandu-se un test ADN care sa lamureasca exact identitatea barbatului despre care se crede ca ar fi Dan Condrea. Momentan, aceste rezultate nu au fost anuntate oficial.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger