AcasăNewsSotia lui Dan Condrea, din nou la DNA

Sotia lui Dan Condrea, din nou la DNA

Cea de-a doua sotie a patronului Hexi Pharma, firma implicata in controversa dezinfectantilor folositi in spitalele autohtone, si despre care s-a spus ca ar fi fost diluati, a venit in aceasta prima parte a zilei la sediul central al DNA-ului.

Nu este prima oara cand Uliana Ochinciuc ajunge in fata procurorilor, avand in vedere ca aceasta este urmarita penal intr-un dosar instrumentat de DNA. Inainte de a ajunge sa afle ce doresc sa stie de la ea anchetatorii, tanara a ales sa nu stea de vorba cu presa.

Ramane de vazut daca la plecarea de la audieri, Ochinciuc va alege sa faca vreo precizare in privinta motivelor pentru care a fost chemata la DNA.

Procurorii o suspecteaza de spalare de bani, la fel si pe fratele sau. Ambii au fost plasati, in iunie acest an, sub control judiciar. „Din probele administrate in cauza a mai rezultat ca in perioada 29 aprilie 2016 – 13 mai 2016, dupa ce au fost relatate in presa aspecte privind faptele savarsite de catre reprezentantii HEXI PHARMA CO S.R.L., Condrea Dan Alexandru a transferat o parte din aceste sume din conturile personale in conturile suspectilor OCHINCIUC ULIANA (229.024 euro) si OCHINCIUC RADU (320.000 euro) in scopul ascunderii sau al disimularii originii ilicite”, anuntau, la vremea respectiva, anchetatorii anticoruptie.

sursa foto: b1.ro

266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger