AcasăNewsSotia lui Nicolae Guta, arestata preventiv pentru 30 zile

Sotia lui Nicolae Guta, arestata preventiv pentru 30 zile

Narcisa Guta, sotia manelistului Nicolae Guta, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile.

Narcisa Guta este acuzata de talharie, furt si violare de domiciliu, plangerea impotriva sa fiind facuta de Madalina Dumitriu, alias Beyonce de Romania, nimeni alta decat actuala iubita a lui Nicolae Guta.

Conform romaniatv.net, Beyonce de Romania a acuzat-o pe Narcisa Guta ca, ajutata de inca o femeie si doi barbati, a patruns in locuinta sa si a deposedat-o de mai multe bunuri, respectiv bijuterii, telefoane mobile si bani.

Narcisa Guta a fost ridicata, vineri, de oamenii legii, si retinuta pentru 24 de ore, iar judecatorii au admis, sambata dimineata, arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Avocatul Narcisei Guta a precizat ca sotia manelistului a depus deja o contestatie ce va fi judecata la instanta superioara saptamana viitoare.

Narcisa Guta se declara nevinovata, sustinand ca nu a furat nimic ci doar „i-am dat trei palme pentru ca mi se pare normal sa-mi apar dragostea”.

Nicolae Guta a fost audiat ca martor in acest dosar si si-a vizitat sotia in arest. Manelistul sustine ca sotia sa este nevinovata si doar a avut o iesire nervoasa.

Narcisa Guta risca pana la 12 ani de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
1.465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger