AcasăNewsSotii Calina au cumparat pentru Mircea Geoana vila de la RA-APPS!

Sotii Calina au cumparat pentru Mircea Geoana vila de la RA-APPS!

Mircea Geoana a pierdut licitatia pentru vila de protocol a RA-APPS in care locuia. S-a intamplat miercuri, cand toata lumea s-a grabit sa-i planga de mila. Doar ca imobilul nu este chiar pierdut, el fiind pastrat „in familie”.

Mircea Geoana a mimat participarea la licitatia organizata de RA-APPS

Stangaci cand vine vorba de aranjamente politice, Mircea Geoana a dovedit ca are fler la combinatii imobiliare. S-a mutat in 2004 intr-o vila  de protocol pentru care a platit o chirie modica si a continuat sa locuiasca acolo chiar si atunci cand era simplu parlamentar. Desi vila a fost vanduta la licitatie, familia senatorului nu are motive sa se grabeasca sa-si faca bagajele.

A mimat ca vrea sa cumpere casa

Ca sa nu bata la ochi, un reprezentant al lui Mircea Geoana a participat la licitatie.

Pe Virgil si Meda de Silvania Calina ii leaga o veche prietenie de sotii Geoana

Fara noroc insa, vila fiind achizitionata contra sumei de  906.600 de euro plus TVA de firma DeSilva. Ai caror proprietari sunt Virgil si Meda de Silvania Calina, prieteni si cumetri cu sotii Geoana (Virgil Calina este nasul lui Ilie Nastase care, la randul sau, este nasul de botez al fiicei lui Mircea Geoana). De altfel, este de notorietate ca, pe langa alimentarea high-life-ului dambovitean cu licori fine (firmele cuplului Calina importa si distribuie prestigioasele marci Dom Perignon, Moet & Chandon, Veuve Clicquot, Hennessy, Perrier), proprietarii DeSilva s-au ocupat in permanenta si de bunastarea familiei Geoana.

11 IANUARIE 2010 - „National” publica un material despre vacanta familiilor Calina si Geoana in Aruba

Un astfel de episod a fost relatat de „National” in 2010, atunci Virgil si Meda Calina platind pentru concediul de vis petrecut de Mircea si Mihaela Geoana in insula Aruba. In plus, de-a lungul anilor, Meda de Silvania Calina s-a dovedit a fi o sustinatoare infocata a cauzelor promovate de fundatia condusa de Mihaela Geoana. La fel cum Virgil Calina se spune ca ar fi sprijinit financiar mai toate aventurile politice ale lui Mircea Geoana. Prin urmare, achizitionarea vilei din Aviatorilor nu este decat continuarea fireasca a unei lungi si fructuoase prieteni. Este adevarat ca patronul DeSilva a anuntat imediat dupa castigarea licitatiei ca va pune vila la pamant, dar surse din anturajul lui Mircea Geoana sustin ca senatorul are deja garantat un apartament de lux in noul imobil.

Chiar daca vila in care a locuit Mircea Geoana va fi demolata, senatorul va beneficia de un apartament de lux
author avatar
National
8.815 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger