AcasăNewsStefan Lungu: "Nu ma tem de o confruntare cu Elena Udrea"

Stefan Lungu: „Nu ma tem de o confruntare cu Elena Udrea”

foto: realitatea.net

Acuzat de trafic de influenta si de luare de mita, Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, a afirmat ca nu se teme de o confruntare cu aceasta.

foto: realitatea.net

Conform procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, Stefan Lungu este acuzat ca a primit, in 2010, pe cand era in functia de consilier personal al ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, 695.367,06 lei, in doua transe, de la inculpatii Gardean Adrian, Gardean Miron si Lupulescu Miron, reprezentanti ai S.C. Termogaz Company S.A, in schimbul promisiunii ca va determina functionarii din conducerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului sa aprobe finantarea unor contracte de lucrari incheiate de societatea respectiva cu mai multe unitati administrativ teritoriale.

Cu toate acestea, Stefan Lungu a fost plasat in arest la domiciliu, dupa ce se spune ca a facut un denunt despre fosta sa sefa, Elena Udrea, in legatura cu implicarea acesteia in dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea l-a acuzat pe Stefan Lungu ca a turnat-o la procurori pentru a scapa de arestul preventiv si a solicitat o confruntare cu acesta. Prezent, marti, la Curtea Suprema, Lungu a precizat ca nu se teme de o confruntare cu fosta sa sefa.

„Sunt de acord cu absolut tot ceea ce se doreste pentru aflarea adevarului. Nu ma tem de nimic, nu pot sa comentez nimic din acest dosar”, a fost mesajul transmis de Stefan Lungu.

Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul „Gala Bute”, fiind acuzata de comiterea mai multor infractiuni printre care luare de mita si abuz in serviciu.

author avatar
Cristi Ionita
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger