AcasăNewsStelian Tanase, internat la terapie intensiva: Directorul general al TVR a suferit...

Stelian Tanase, internat la terapie intensiva: Directorul general al TVR a suferit un INFARCT!

Stelian Tanase, directorul general interimar al TVR, a suferit un infarct, sambata seara, iar in prezent este internat in sectia de terapie intensiva la Spitalul Fundeni din Bucuresti, anunta tvr.ro.

Se pare ca starea lui Stelian Tanase este stabila, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie scos de la terapie intensiva. Stelian Tanase, in varsta de 62 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale constand in montarea unui stent, iar medicii sunt optimisti in privinta starii de sanatate a acestuia, potrivit aceleiasi surse.

Stelian Tanase, scriitor, politolog, scenarist, regizor si realizator TV, a fost numit director general interimar al Televiziunii Romane, de Parlament, pe 20 decembrie 2013. Saptamana trecuta, Stelian Tanase urma sa primeasca votul Parlamentului pentru functia de presedinte-director general al TVR, dar votul a fost amanat din lipsa de cvorum.

Fostul Consiliu de Administratie al TVR, care era condus de presedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Saftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odata cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

Foto: activenews.r0

author avatar
Alina Costache
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger