AcasăNewsStenograme: Discutii despre mita intre Sorin Ovidiu Vantu si Rudel Obreja

Stenograme: Discutii despre mita intre Sorin Ovidiu Vantu si Rudel Obreja

Au fost publicate stenogramele discutiilor dintre Sorin Ovidiu Vintu si Rudel Obreja.

Din discutii reiese ca Vintu ii promitea un milion de euro lui Obreja si cerea in schimb garantii ca va fi achitat de judecatori, potrivit celor de la Evenimentul Zilei. Vintu il asigura pe Obreja ca poate discuta linistit si ca nimeni nu-i poate intercepta, desi chiar el purta aparatura de inregistrare de la DNA. In schimbul milionului de euro, Vintu voia garantii ca judecatorii de la Inalta Curte nu-l vor condamna.

Sorin Ovidiu Vintu: „Aici poti vorbi linistit, n-a pus nimeni nimic… Nu se stie de locul acesta, stai cuminte, Rudi! Eu aici joc doar tenis de masa, nimeni nu pune”.

Sorin Ovidiu Vintu: „Ma duc la o masa, beau o cafea. Persoana care decide trebuie sa faca un semn. Ca sa… ca sa fiu convins ca intr-adevar sunt pe mana care trebuie… Sa-si aprinda un trabuc, sa spunem «Romeo si Julieta», si atunci stiu ca-i… despre ce e vorba! Nu-l poate acuza nimeni de nimic. Stau acolo sau pun pe cineva sa stea acolo. Daca vad trei crosee consecutive cu stanga in sac, inseamna ca a… a… esti cine spui!”.

Sorin Ovidiu Vintu: „Vii maine si-ti arat milionu’ de euro!”

Rudel Obreja: „Am in masina un dispozitiv, de la un bun prieten de-al meu, nu l-am folosit niciodata, care-mi zice ca pe o raza de treizeci de metri bruiaza tot”.

Rudel Obreja a fost retinut si se afla in arest la domiciliu.

Foto: dcnews.ro

author avatar
Andra Nesu
848 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger