AcasăNewsSzobi Cseh va fi inmormantat duminica la Cimitirul Bellu

Szobi Cseh va fi inmormantat duminica la Cimitirul Bellu

Szobi Cseh va fi inmormantat duminica la Cimitirul Bellu din Capitala, iar cei care vor ii pot aduce un ultim omagiu artistului incepand de sambata dupa-amiaza, au anuntat membri ai familiei celebrului cascador.

Trupul neinsufletit al lui Szobi Cseh va fi depus sambata, dupa ora 12.00, la capela Cimitirului Bellu, unde cei care l-au admirat ii pot aduce un ultim omagiu. Inmormantarea va avea loc duminica, dupa ora 15.00, scrie romaniatv.net.

Celebrul cascador, internat la Institutul Clinic Fundeni, a murit vineri la varsta de 71 de ani, dupa o lunga lupta cu cancerul osos, care ajunsese sa il oblige sa mearga in baston.

Prima aparitie pe ecran a cascadorului Szobi Cseh a fost in anul 1970, in filmul „Mihai Viteazul – Unirea”, in regia lui Sergiu Nicolaescu. Ca actor, a debutat alaturi de nume celebre ale cinematografiei romanesti: Violeta Andrei, Marga Barbu, Mircea Basta, Toma Caragiu s.a., in filmul ‘August in flacari’ (1973), in regia lui Dan Pita si Alexandru Tatos. Incepand din 1965, Szobi Cseh a colaborat la realizarea a peste 120 de filme artistice de lungmetraj sau TV, din care 25 sunt productii straine sau coproductii.

Foto: jurnaluldenordvest.ro

author avatar
Alina Costache
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger