AcasăNewsTanar retinut dupa ce a fost prins si fara permis si cu...

Tanar retinut dupa ce a fost prins si fara permis si cu un pistol in masina!

Un barbat in varsta de doar 26 de ani a ajuns in vizorul oamenilor legii dupa ce a fost prins avand in torpedoul masinii la volanul careia se afla un pistol cu gaze. De parca nu era suficient, din verificarile politistilor a rezultat ca soferul nici nu avea, de fapt, dreptul sa conduca pe drumuri publice, pentru ca nu avea permis.

Mai mult, din ceea ce precizeaza oamenii legii galateni, in autoturismul respectiv – oprit in trafic, pentru control – au mai fost gasite – si confiscate- cateva cartuse. Desi nu e vorba despre o arma letala, barbatul ar fi trebuit sa aiba, spun politistii, autorizatie pentru a o detine.

Odata facute descoperirile cu pricina, politistii au continuat cercetarile, ajungand la domiciliul suspectului, unde, din cele precizate de catre reprezentantii IPJ Galati, au mai fost gasite si alte cartuse. Cat priveste provenienta armei, politistii galateni sustin, in comunicatul remis presei vineri, ca barbatul ar fi cumparat pistolul in noiembrie anul trecut, din Germania, in timp ce, cateva luni mai tarziu, mai exact in cursul lunii februarie, l-ar fi introdus ilegal in tara.

Ca urmare, galateanul in varsta de 26 de ani a fost retinut, sub aspectul savarsirii „infractiunilor de contrabanda calificata, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si conducerea unui vehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere”.Tanarul va ajunge in fata magistratilor urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger