AcasăNewsTariceanu, atac dur la adresa lui Traian Basescu: "A facut mai mult...

Tariceanu, atac dur la adresa lui Traian Basescu: „A facut mai mult rau decat Ceausescu!”

Calin Popescu Tariceanu, portavocea unei clase politice care si-a cam pierdut graiul

Acuzat de Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, ca se opune votului prin corespondenta, Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a dat un raspuns pe masura.

„Traian Basescu apartine trecutului Romaniei si trebuie sa ramana acolo. Este un presedinte care a facut mult mai mult rau Romaniei decat Nicolae Ceausescu. Astazi, Romania are nevoie de un cordon sanitar care sa o separe de Traian Basescu”, este mesajul postat de presedintele Senatului pe un celebru site de socializare.

Desi mai multi politicieni, in special de la Partidul National Liberal, i-au cerut demisia din fruntea Senatului, Tariceanu nu se lasa si spune ca „Basescu si colegii lui din PNL ar trebui sa lase ipocrizia, demagogia si populismul. Nu foloseste nimanui, nici macar lor, sa arunce in public minciuni doar in speranta ca vor reusi sa schimbe majoritati parlamentare”.

Intregul scandal a pornit de la o declaratie data, initial, de Tariceanu si in care presedintele Senatului sustinea ca „votul prin corespondenta si cel electronic prezinta deficiente si exista posibilitati de alterare a votului, ca sa nu spun chiar de fraudare”.

De la aceasta idee, Traian Basescu l-a atacat pe Calin Popescu Tariceanu spunand ca „presedintele Senatului este doar un liberal rosu care crede ca totul se tranzactioneaza, inclusiv sufletul sau dragostea de tara”.

author avatar
Cristi Ionita
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger