AcasăNewsTarom anunta anularea zborurilor catre/dinspre Grecia, din ziua de joi

Tarom anunta anularea zborurilor catre/dinspre Grecia, din ziua de joi

Operatorul de zbor a luat aceasta decizie ca urmare a faptului ca in cursul zilei de 7 aprilie sunt anuntate o serie de greve, pe intreg teritoriul elen, si ca la aceasta forma de protest si-au anuntat ralierea si federatiile sindicale din aviatia civila elena.

Ca urmare a acestei situatii, compania tarom a decis anularea zborurilor catre si spre Antena si Salonic, din ziua de joi. „Pasagerii vor fi reprogramati  pe zborurile Companiei din data de 08 aprilie 2016, 273/4 Bucuresti-Atena-Bucuresti si 275/6 Bucuresti-Salonic-Bucuresti”, anunta reprezentantii Tarom, intr-un comunicat postat pe site-ul companiei.

De altfel, tot pe parcursul acestei zile, si reprezentantii Ministerului de Externe au dat publicitatii o informare de calatorie pe acest subiect, precizandu-le romanilor aflati pe teritoriul elen sau care au in plan sa ajunga in Grecia, faptul ca „federatia sindicala a functionarilor din aviatia civila elena a decis sa se alature grevei generale de 24 ore, convocate pentru ziua de joi, 7 aprilie 2016, de catre federatia sindicatelor din sectorul public”. Si drept urmare, toate zborurile dinspre si catre aeroporturile de pe teritoriul elen au fost anulate, pe 7 aprilie, in intervalul orar 00:01 – 24:00, cu unele exceptii, care includ, printre altele, zborurile medicale, cele pentru situatii de urgenta avioanele in care se deplaseaza sefii de stat sau ai Executivelor.

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger