AcasăNewsTehnocratii invita ISIS pe Aeroportul Otopeni!

Tehnocratii invita ISIS pe Aeroportul Otopeni!

Decizie aberanta dupa atentatul de la Istanbul

Dezvaluirile din „National” cu privire la bataia de joc a tehnocratilor, care au ajuns sa numeasca un pompier consilier pe probleme de siguranta zborului al directorului general al TAROM au fost urmate, din pacate, de atentatul ISIS de pe cel mai mare aeroport din Istanbul.

Decizie aberanta dupa atentatul de la Istanbul

Iar toate guvernele tarilor occidentale au convocat sedinte de urgenta prin care sa se decida luarea unor noi masuri exceptionale de siguranta, dupa ce ISIS a anuntat ca va mari ritmul atentatelor sinucigase comise impotriva liniilor aviatice. Asa ca, invariabil, si la Ministerul Transporturilor din Romania a fost abordata aceasta problema. Insa masurile luate dupa atentatul de la Istanbul arata nu doar ca tehnocratii nu au inteles nimic, dar de aceasta data s-au ticnit de-a binelea!

Cu norma intreaga

A fost agitatie mare dupa ce am dezvaluit ca pompierul Adrian Nicolae, care este atat de „mandru” de meseria sa incat a si omis sa o treaca in CV, va asigura in regim part-time, de doar patru ore pe zi si contra unui salariu de 5.000 de lei consultanta pentru siguranta zborului pe cursele TAROM. Specialistii in antiterorism au luat la randul lor foc, nevenindu-le sa creada ca au un asemenea sef sau chiar ca trebuie sa colaboreze cu un pompier care nu are nici cea mai mica experienta in domeniul aviatic. Iar directorul general interimar Gabriel Stoe a decis ca Adrian Nicolae sa nu mai lucreze nici in regim part-time si sa nu mai fie nici consilier pe siguranta zborului. Asa ca a hotarat ca pompierul Nicolae sa lucreze de acum inainte cu norma intreaga si sa preia sefia securitatii pe intreaga companie aviatica a Romaniei!

Ministru fara facultate

Si pentru ca, nu-i asa, tehnocratilor le-a intrat in cap ca nu dau socoteala nimanui, a fost convocata de urgenta o sedinta a Consiliului de Administratie a Aeroportului International „Henri Coanda”, singurul punct pe ordinea de zi fiind „mazilirea” actualului director. Asa ca in timp ce TAROM nu este in stare sa ridice trei avioane de pe pista intr-o singura zi si un pompier ajunge sa raspunda de securitatea intregii companii, acum se incearca si eliminarea celor de pe aeroport, pentru aducerea in loc a altor „tehnocrati”. Totusi, sa speram ca premierul Ciolos nu va deschide si aceasta noua „cutie a Pandorei”, pentru ca in cunostintele aviatice ale ministrului secretar de stat care raspunde de acest domeniu si care a ordonat „purificarea” de la Otopeni nu ne putem increde prea mult. Si asta nu neaparat pentru ca, asa cum vorbeste tot ministerul, Ionut Mosteanu nu ar fi fost in stare sa termine nici macar o faculate, dar uite ca a ajuns ministru! Asa ca, in asemenea conditii, mai ramane doar ca guvernul tehnocrat sa trimita si o invitatie oficiala celor de la ISIS, sa faca o „demonstratie terorista” pe Aeroportul Otopeni. Ca daca mai cere domnul ministru si retragerea trupelor SRI de pe aeroport, chiar ca nu mai are cine sa-i impiedice…

author avatar
Catalin Tache
1.303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger