AcasăNewsTeia Sponte, consilierul lui Gigi Becali, pe mana judecatorilor

Teia Sponte, consilierul lui Gigi Becali, pe mana judecatorilor

„Clanul” Steaua Bucuresti este in pericol sa se reuneasca dupa gratii, dupa ce Teia Sponte, mana dreapta a lui Gigi Becali, a intrat si el pe mana judecatorilor.

Afaceristul, practic unul dintre liderii echipei Steaua Bucuresti, este acuzat ca a contribuit deliberat la intrarea in insolventa a Asociatiei Fotbal Club Steaua Bucuresti, vechea societate pe care a functionat clubul Steaua.

Conform sursazilei.ro, Tribunalul Bucuresti a decis, la cererea Fiscului, disjungerea cauzei din procedura insolventei si formarea unui nou dosar. Iar primul termen al procesului va avea loc pe 3 noiembrie.

Teia Sponte, fost manager al AFC Steaua si vicepresedinte al clubului, este acuzat ca a facut transferuri din patrimoniul AFC Steaua cu titlul gratuit sau cu titlul oneros, iar termenul de recuperare s-a prescris intre timp.

Daca va fi gasit vinovat, Teia Sponte risca o condamnare la inchisoare si va fi executat silit, Fiscul urmand sa recupereze de la el datoriile facute de AFC Steaua Bucuresti la bugetul de stat.

Teia Sponte nu este primul reprezentant al Stelei care are probleme cu legea. Patronul Gigi Becali, managerul Mihai Stoica si Gheorghe Mustata, liderul galeriei, sunt deja dupa gratii.

author avatar
Cristi Ionita
974 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger