AcasăNewsTelefoane utile pentru informatii sau asistenta consulara, dupa atacul din Munchen

Telefoane utile pentru informatii sau asistenta consulara, dupa atacul din Munchen

In cazul in care aveti intrebari sau nevoie de ajutor, dupa incidentul sangeros de seara trecuta, din Germania, MAE a facut publice numere de telefon, dar si o adresa de email care va pot fi de folos.

Pe langa faptul ca au anuntat, dupa atacul produs la Munchen, faptul ca, din informatiile disponibile pana sambata dimineata, reiese ca „printre victime nu se afla cetateni romani”, reprezentantii Ministerului de Externe au pus la dispozitia compatriotilor o serie de telefoane utile. Atat celor care vor sa obtina informatii, cat si celor care au nevoie de asistenta consulara, dupa incidentele de seara trecuta.

Este vorba despre numerele de telefon ale Consulatului General al Romaniei la Munchen : +49 89 553307 si telefonul de urgenta al oficiului consular +49 1602087789, din cate anunta MAE. Totodata, aveti la dispozitie, cu acelasi scop, si urmatoarea adresa de email: callcenter@mae.ro.

Va reamintim ca 9 oameni nevinovati au fost ucisi in urma atacului de seara trecuta si alti peste 16 au fost raniti de un individ inarmat, care a deschis focul asupra lor, intr-o prima faza in zona unui fast-food. Din cate au anuntat oamenii legii francezi, principalul suspect ar fi un tanar de doar 18 ani, cu cetatenie iraniana si germana, despre care s-a mentionat ca s-ar fi sinucis, dupa ce a fugit de la locul masacrului.

author avatar
Cristina Stefan
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger