AcasăNewsTeroristii au pus ochii pe sediul Comisiei Europene

Teroristii au pus ochii pe sediul Comisiei Europene

Doi persoane de origine musulmana au fost arestati in Belgia, iar dezvaluirile lor sunt senzationale.

Teroristii, militanti islamisti, sunt cunoscuti drept reprezentanti ai unei grupari de jihadisti cu sediul la Haga si au recunoscut ca aveau in plan un atac asupra sediului Comisiei Europene din Bruxelles.

Jurnalistii olandezi sustin ca jihadistii doreau sa loveasca sediul Comisiei Europene pentru ca un asemenea atentat ar fi beneficiat de expunere maxima in presa.

In plus, acestia doreau sa puna la cale un atentat in urma caruia sa existe cat mai multe victime. Jihadistii au fost arestati pe aeroportul din Bruxelles, dar ei au domiciliul in Haga, iar in apartamentul lor s-au gasit numeroase arme de foc, materiale de propaganda si materiale pirotehnice.

Dupa dezvaluirile facute de cei doi jihadisti, fortele de ordine cauta alti teroristi despre care se stie ca s-ar afla pe teritoriul Olandei, mai ales un cetatean olandez de origine turca despre care se spune ca este liderul pe Europa al teroristilor care apartin de Statul Islamic.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger