AcasăNewsTraficanti de minori, arestati preventiv

Traficanti de minori, arestati preventiv

Trei persoane din municipiul Roman au fost arestate preventiv, pentru cate 30 de zile.

Cele trei persoane sunt acuzate de procurorii DIICOT ca fac parte dintr-o grupare specializata in traficul de minori in scopul exploatarii sexuale.

Suspectii au fost ridicati de procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Iasi si de politistii BCCO Iasi, dupa ce au fost efectuate mai multe perchezitii pe raza judetului Neamt.

Procurorii DIICOT sustin ca cei trei inculpati racolau minore din Iasi si Neamt folosindu-se de diferite acte de violenta. Tinerele erau violate si exploatate sexual pe raza municipiului Roman.

Magistratii de la Tribunalul Iasi au decis arestarea preventiva, pe cate 30 de zile, a celor trei inculpati. Acestia sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de minori, viol si lipsire de libertate.

Procurorii DIICOT au fost sustinuti in demersurile lor inclusiv de lucratori de la Gruparea Mobila de Jandarmi Bacau.

author avatar
Cristi Ionita
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger