AcasăNewsTragedie in Polonia. Un avion s-a prabusit si a luat foc. Un...

Tragedie in Polonia. Un avion s-a prabusit si a luat foc. Un singur supravietuitor! (VIDEO)

Momente dramatice pentru cei 12 oameni aflati la bordul unui avion de mici dimensiuni, care a fost cuprins de flacari imediat ce s-a izbit de pamant.

11 oameni au pierit, multi arsi de vii, dupa ce aparatul de zbor in care se aflau si care abia ce plecase in cursa, s-a prabusit pe un camp, in sudul statului polonez. Victimele erau parasutisti care, desi aveau asupra lor echipamentul ce ar fi putut sa ii ajute sa scape din ghearele mortii, nu au reusit sa se salveze.

In urma tragediei, un singur om a scapat cu viata. Este vorba de un barbat de aproximativ 40 de ani, care a fost scos din epava aparatului de zbor de catre localnicii care au ajuns intr-un suflet la locul accidentului, incercand sa ii ajute pe cei aflati in pericol. Omul a fost dus imediat la spital, starea lui fiind grava, potrivit BBC. Din pacate, in ciuda eforturilor locuitorilor din zona, dar si al echipelor de salvate ajunse de urgenta la locul prabusirii avionului, pentru celelalte persoane aflate in avionul care s-a izbit de sol nu s-a mai putut face nimic.

Anchetatorii au ajuns si ei in zona in care avionul s-a lovit de sol, pentru a strange probe de la locul accidentului, in vederea stabilirii cauzelor producerii tragediei. O prima ipoteza luata in calcul ar fi aceea ca aparatul de zbor ar fi avut probleme tehnice, martorii povestind ca, inainte de a se prabusi, traiectoria avionului era bizara si de la motor se auzeau zgomote ciudate.

[youtube]13Qp3bj21tc[/youtube]

Srusa foto: captura youtube/presstv

author avatar
Cristina Stefan
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger