AcasăNewsTragedie intr-o locuinta din Hunedoara: Si-a ucis fiica, iar apoi si-a luat...

Tragedie intr-o locuinta din Hunedoara: Si-a ucis fiica, iar apoi si-a luat viata!

Vecinii au fost socati sa afle despre sfarsitul tragic al unei tinere in varsta de doar 34 de ani, care a pierit ucisa, pare-se, chiar de cel care ar fi trebuit sa ii poarte de grija si sa ii fie alaturi neconditionat.

Din indiciile luate in calcul de catre oamenii legii, femeia a fost omorata chiar de catre tatal ei, in apartamentul familiei, situat in orasul hunedorean Calan. Care sunt motivele pentru care barbatul in varsta de aproximativ 60 a decis sa ii curme viata propriului copil, folosind un cutit, sunt invaluite in mister. La fel cum, pana la acest moment, nu se cunosc nici cauzele ce l-au determinat ca, dupa ce si-a ucis fiica, sa-si puna capat zilelor. Barbatul a fost gasit cu venele taiate, in acelasi apartament.

Desi medicii au ajuns la locul tragediei, nimeni nu a putut face nimic pentru a-i ajuta pe cele doua victime, specialistii fiind nevoiti sa le constate decesul. In apartamentul respectiv au ajuns si anchetatorii, care fac cercetari in vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea tragediei care a sadit groaza in randul comunitatii locale din Calan.

Sursa foto: a1.ro

298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger