AcasăNewsTragedie la Hotelul Intercontinental: un barbat a cazut in gol de la...

Tragedie la Hotelul Intercontinental: un barbat a cazut in gol de la mare inaltime

Incident la Hotelul Intercontinental din centrul Bucurestiului. Echipele specializate in interventii in situatii de urgenta au fost chemate pentru a incerca sa salveze un barbat care a cazut in gol de la mare inaltime, in prima parte a zilei de luni.

Din pacate, victima si-a pierdut viata in urma precipitarii de la inaltime. Totul s-a intamplat la Hotelul Intercontinental, aflat in apropierea Teatrului National, in zona Pietei Universitatii.

Din primele informatii, victima ar fi un barbat de 45-46 de ani, procedura de identificare fiind in plina desfasurare. Conform B1 TV, se ia in calcul varianta ca persoana decedata sa fie un cetatean strain, mai exact un german care se cazase recent –  in urma cu doar doua zile – la respectivul hotel, la un etaj din partea superioara a unitatii hoteliere.

Cauzele care au dus la moartea barbatului urmeaza sa fie stabilite de catre anchetatorii care au ajuns deja la locul tragediei, un rol essential avand si autopsia care va fi facuta de legisti. Criminalistii urmeaza sa faca investigatii in perimetrul in care a fost gasita victima – din cate se pare pe una dintre terasele hotelului – sa stea de vorba cu angajatii din incinta, dar si cu eventualii martori, pentru a elucida cum anume a murit barbatul. Momentan, se iau in calcul cel putin doua variante – respectiv o cadere accidentala sau o tentativa de sinucidere.

sursa foto: ro.wikipedia.org

293 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger