AcasăNewsTraian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a lansat weekendul acesta un nou atac dur la adresa premierului Victor Ponta.

Basescu sustine, printre altele, ca „Victor Viorel are o obsesie care se numeste Traian Basescu” si ca „obsesia lui Viorel s-a rafinat, intre timp, devenind – Basescu la puscarie”.

Fostul presedinte al Romaniei vrea sa-l asigure pe premier ca „nici eu, nici Ioana (n.r. – Ioana Basescu, fata lui Traian Basescu) si nici Radu (n.r. – Radu Pricop, ginerele fostului presedinte) nu am incalcat legea” si il ameninta pe Ponta in stilul sau caracteristic: „iti garantez ca n-ai sa reusesti sa-mi distrugi familia, desi stiu ca te bazezi pe revolutionarul vanator de “teroristi” Nitu (n.r. – Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei) si alti cativa procurori, dar si pe televiziunile turnatorilor de rit vechi si nou Felix si Ghita, care au rolul presiunii publice pe procurori”.

Ba chiar Traian Basescu ii recomanda lui Victor Ponta „sa-si aminteasca de povestea aia cu sapatul gropii si cine cade in ea”.

author avatar
Cristi Ionita
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger