AcasăNewsTraian Basescu: "Elena Udrea nu a pus mana pe bani"

Traian Basescu: „Elena Udrea nu a pus mana pe bani”

Desi procurorii si magistratii au cazut de acord ca Elena Udrea sa fie arestata preventiva in dosarul „Gala Bute”, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, continua sa o apere pe aceasta.

Intr-o interventie avuta miercuri seara, la un cunoscut post de televiziune, Traian Basescu a precizat ca este ferm convins ca „Elena Udrea nu a pus mana pe bani (n.r. – pe geanta cu 900.000 de euro despre care se spune ca ar fi primit-o drept mita)”.

Fostul presedinte al Romaniei sustine ca „niste baieti care au luat banii au tinut sa spuna ca i-au dat mai departe” si este de parere ca Elena Udrea a ajuns dupa gratii strict pentru ca „cineva a dorit extraordinar de mult ca Elena Udrea sa fie arestata”.

Nu in ultimul rand, Traian Basescu anunta ca este ferm convins ca Elena Udrea isi va dovedi nevinovatia si ca fostul ministru al Dezvoltarii „va demonstra, in instanta, ca acei bani nu au ajuns la ea”.

Elena Udrea a fost arestata preventiv, fiind acuzata ca a comis mai multe infractiuni in dosarul „Gala Bute”. Printre altele s-a spus ca ar fi primit o spaga de 900.000 de euro bani cash, livrati intr-o geanta. Banii ar fi provenit de la afaceristul Adrian Gardean si ar fi fost livrati prin intermediul lui Gheorghe Nastasia, fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii.

author avatar
Cristi Ionita
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger