AcasăNewsTraian Basescu: "Europa este intr-un moment de cumpana. Abordarea cotelor de imigranti...

Traian Basescu: „Europa este intr-un moment de cumpana. Abordarea cotelor de imigranti este falimentara”

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, participa in acest weekend la Colegiul National al Partidului Miscarea Populara de la Sinaia.

Cu aceasta ocazie, Traian Basescu a facut mai multe declaratii interesante. Fostul presedinte al Romaniei a vorbit in special despre problema imigrantilor, problema care da mari batai de cap tarilor din Uniunea Europeana.

Basescu este de parere ca „ideea demagogica lansata de unii lideri occidentali ca Europa trebuie sa fie deschisa islamizarii e o mare greseala. Mi-as dori ca Romania sa fie ferma in povestea cotelor, iar ideea ca oricati ar veni, sa ii repartizam prin diverse tari, este o solutie care incurajeaza afluxul de imigranti”.

Fostul sef de stat anunta si ca „s-a mers intotdeauna pe tinte false, pentru ca s-a spus ca sunt 40.000 de imigranti ca, dupa ce cotele au fost acceptate, sa spuna ca sunt mai multi. Pana la sfarsitul anului va mai fi o modificare de cote. Sunt momente extrem de sensibile si cred ca Europa e intr-un moment de cumpana. Abordarea cotelor este una falimentara care va duce la pierderea coeziunii Uniunii Europene”.

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger