AcasăNewsTraian Basescu: "Iohannis si Ponta nu reprezinta decat Alianta de la Grivco"

Traian Basescu: „Iohannis si Ponta nu reprezinta decat Alianta de la Grivco”

Prezent sambata la Galati, la reuniunea organizatiilor judetene ale PMP din zona de sud-est a tarii, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, i-a atacat in termeni duri pe Klaus Iohannis, actualul presedinte al Romaniei, si pe premierul Victor Ponta.

Printre altele, Traian Basescu sustine ca „pentru mine, Iohannis si Ponta nu reprezinta decat Alianta de la Grivco si lumea asa ii recunoaste, pentru ca niciunul dintre ei nu a recunoscut eroarea loviturii de stat din vara anului 2012”.

Basescu se lauda ca „daca eram eu presedintele ales pe 16 noiembrie, Victor Ponta nu mai apuca sa faca nici macar Revelionul ca premier. Eu cred ca o sa-i para rau lui Iohannis ca a acceptat sa functioneze USL-ul”.

Fostul presedinte al Romaniei sustine ca Victor Ponta si Klaus Iohannis se inteleg de minune si ca „nu stiu daca ati observat, dar in ultima vreme in Romania nu mai exista opozitie, asa ca o sa fac eu opozitia, o sa fiu omul-orchestra”.

Traian Basescu anunta ca „USL-ul este mai real ca oricand. Intelegerile functioneaza, iar cei din PNL si PSD se feresc tare mult sa se deranjeze unii pe altii”.

author avatar
Cristi Ionita
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger