AcasăNewsTraian Basescu, la sediul PMP: "A aparut moda denunturilor, dar am incredere...

Traian Basescu, la sediul PMP: „A aparut moda denunturilor, dar am incredere in Elena Udrea”

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a participat, duminica, la o intrevedere cu liderii Partidului Miscarea Populara.

Tema principala de discutie a fost organizarea partidului in teritoriu. La finalul intrevederii, Traian Basescu s-a declarat incantat de evolutia discutiilor si a precizat ca „am incredere ca PMP este un partid care se incheaga”.

Evident, din discutii nu putea lipsi subiectul Elena Udrea. Fostul presedinte al Romaniei si-a reconfirmat sustinerea acordata Elenei Udrea, desi fostul presedinte al Partidului Miscarea Populara a fost arestat preventiv pentru implicarea in dosarul „Gala Bute”.

„Eu va spun un singur lucru pe care o sa-l repet pana cand acest proces se va termina la ultima instanta. Am incredere in justitie si am incredere in Elena Udrea, ca a aparut moda denuntatorilor, asta e. De multe ori am avut si eu experiente cu oameni care au zis m-a trimis Basescu, i-am dat lui Basescu. Eu am incredere in Elena Udrea din acest punct de vedere”, a fost mesajul transmis de fostul presedinte al Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger