AcasăNewsTraian Basescu, mesaj pentru Tariceanu: "Retrage-te din politica!"

Traian Basescu, mesaj pentru Tariceanu: „Retrage-te din politica!”

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, este nemultumit de ultimele decizii luate de Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului.

Iar modul in care Tariceanu a decis sa gestioneze cazul „Sova” a pus capac. Astfel, Traian Basescu a iesit din nou la rampa, miercuri, si i-a solicitat presedintelui Senatului sa se lase de politica.

„Taricene, este timpul sa te retragi din politica pentru ca mintea ta genereaza rebuturi tot mai mari, iar avansarea in varsta nu ti-a adus intelepciune, ci semne vadite de decrepitudine agresiva”, este mesajul uluitor transmis de Traian Basescu.
Cand spune acestea, fostul presedinte al Romaniei se bazeaza pe „evolutia cancerigena a lui Tariceanu”.

Traian Basescu ofera si exemple in legatura cu modul in care a decis sa evolueze politic actualul presedinte al Senatului:
„Anul 2006 – printr-un biletel secret, in calitate de prim ministru, cerea Presedintelui Romaniei sa faca trafic de influenta in justitie pentru a proteja un inculpat – Patriciu.
Anul 2015 – printr-o scrisoare oficiala, in calitate de Presedinte al Senatului, cere Presedintelui Romaniei decapitarea justitiei pentru a proteja un inculpat – Sova”.

author avatar
Cristi Ionita
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger