AcasăNewsTraian Basescu: "Nu am abandonat-o pe Elena Udrea"

Traian Basescu: „Nu am abandonat-o pe Elena Udrea”

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, se preocupa in aceste zile de soarta Elenei Udrea, ferventa sa sustinatoare din perioada in care acesta a fost tartore la Palatul Cotroceni.

Intr-o interventie televizata avuta marti seara, la B1 TV, Traian Basescu a anuntat ca mizeaza pe nevinovatia Elenei Udrea si a recunoscut ca a vizitat-o pe aceasta in arest la domiciliu.

„In toata aceasta perioada am vorbit cu ea in fiecare zi. Am vizitat-o in arest la domiciliu. Am nimerit cand erau si avocatii acolo, dar asta este. Eu incerc sa o conving ca nu am abandonat-o. Am incredere in nevinovatia ei. E ridicol sa spui ca femeia asta a luat bani de la Gala Bute”, a fost mesajul transmis de Traian Basescu.

De asemenea, fostul presedinte al Romaniei a laudat-o pe Elena Udrea, spunand despre ea ca „este un om care nu minte.

Poate doar s-a inselat in privinta cifrelor. Pentru ca se mai intampla ca un om sau altul sa se insele. Si eu am avut o analiza si dupa trei luni m-am convins ca nu este corecta. Si am iesit si am rectificat. Categoric Elena Udrea nu minte, dar se poate insela. Ea este pe cont propriu. Nu poti sa o iei, sa o bagi intr-o sedinta si imediat sa iasa si gata sa spuna ca tine. Este o femeie extrem de puternica si cu convingeri foarte puternice”.

In alta ordine de idei, Traian Basescu si-a vizitat, miercuri, colaboratorii de la Partidul Miscarea Populara. Fostul presedinte al Romaniei a vrut sa-i imbarbateze pe colegii Elenei Udrea in ziua in care aceasta va afla daca ajunge din nou in arest preventiv.

Acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea asteapta ca Instanta Suprema sa decida, miercuri, daca aproba cererea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii.

author avatar
Cristi Ionita
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger