AcasăNewsTraian Basescu, primul discurs ca membru PMP: "Cei de la PSD vor...

Traian Basescu, primul discurs ca membru PMP: „Cei de la PSD vor doar sa faca o cloaca si sa se pupe cu PNL”

Acuzat de social-democratul Adrian Dobre ca a taiat pensiile si salariile oamenilor, alaturi de Emil Boc, Traian Basescu a oferit un raspuns pe masura.

Abia intrat in Partidul Miscarea Populara, Traian Basescu sustine ca „daca eu si Boc nu aveam curajul sa dispunem taierile din timpul crizei economice, guvernul de astazi nu ar mai fi avut ce sa dea populatiei, iar Romania ar fi fost intr-o stare mai dificila decat Grecia”.

Mai mult, Basescu spune ca „daca atunci eram la fel de lasi ca PSD tara asta era mai rau decat Grecia si acum nu mai exista crestere economica. Acum ca sunt din nou in politica voi apara acest lucru. Daca eu si Boc nu taiam, cei de la PSD nu aveau ce sa dea”.

In interventia avuta la B1 TV, Basescu si-a continuat atacul la adresa PSD-ului: „V-ati batut joc de politica in raport cu Republica Moldova. Ati crezut ca daca veti contrui o conducta prin care dati 1% din cat au nevoie va fi suficient. Fortele proeuropene pot fi spulberate acum pentru ca voi credeti ca propaganda este suficienta. Legea Educatiei ati facut-o pulbere cu Andronescu pentru a putea falsifica in continuare doctorate. A fost o lege buna initial, dar s-a schimbat la initiativa doctorilor din PSD. Mai am de corectat lucruri. Ma refer aici la batalia pentru drepturile omului pe care nu am dus-o cum trebuie. Am contribuit la intarirea unor structuri, dar am pierdut din vedere ca trebuie aparate drepturile omului. Sunt lucruri de corectat si in justitie. Am de aparat evolutia pozitiva a statului de zece ani. Pentru ca Romania a avansat enorm din 2004, cand am luat-o de la dumneavoastra, pana in 2014, cand ati luat-o inapoi si ati prabusit investitiile”.

Concluzia fostului presedinte al Romaniei este una cat se poate de clara: „Cei de la PSD vor doar sa faca o cloaca si sa se pupe cu PNL. Sa fie o liniste peste tara cum nu s-a mai vazut”.

author avatar
Cristi Ionita
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger