AcasăNewsTraian Basescu: "Sustin PMP atat cat au nevoie de mine"

Traian Basescu: „Sustin PMP atat cat au nevoie de mine”

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost prezent, sambata, la Galati, la intalnirea liderilor locali ai Partidului Miscarea Populara.

Incantat de cele vazute si auzite la fata locului, Traian Basescu a tras cateva concluzii extrem de interesante pe un celebru site de socializare.

„Cred in Miscarea Populara. Nu m-am grabit sa postez ceva dupa intalnirea de la Timisoara, gandindu-ma ca tot ce am vazut acolo poate fi o exceptie. Asa ca am asteptat. Dar ce am vazut la Galati a fost o confirmare, asa ca pot scrie fara ezitare despre ei. In primul rand, foarte multi oameni tineri, dar si oameni maturi cu cariere profesionale reusite care nu au mai facut politica pana acum”, a fost mesajul transmis de Traian Basescu.

Fostul sef al statului sustine ca a remarcat cu bucurie si prezenta „unor politicieni experimentati, proveniti din PDL sau dintre fostii mei consilieri, care nu au vrut sa fuzioneze cu PNL-ul”.

Traian Basescu anunta ca „voi sustine PMP-ul atat cat au nevoie de mine pentru ca membrii PMP dezavueaza in mod egal PNL si PSD, partidele loviturii de stat din vara anului 2012, pentru ca sunt convins ca merita sa aveti incredere in ei, daca vreti schimbari in politica, si pentru ca am vazut oameni responsabili si constienti de dificultatea crearii unui partid nou”.

author avatar
Cristi Ionita
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger