AcasăNewsTransfer in capitala atentatelor

Transfer in capitala atentatelor

Cel mai scump fotbalist vandut vreodata de Liga 1 a ajuns la Bruxelles, orasul echipei Anderlecht si, probabil, capitala europeana a atentatelor.

Nicusor Stanciu a avut parte de un eveniment neplacut in chiar prima zi petrecuta pe teritoriul Belgiei. Duminica noapte, in jurul orei locale 3.00, un atac cu bomba a lovit Bruxellesul, atentatul fiind comis in curtea Institutului de Criminologie. La prima ora a diminetii de luni, autoritatile au retinut cinci suspecti, care au fost dusi la audieri. Cand a sosit la Bruxelles, Stanciu a gasit un oras impanzit de forte de ordine, cu politisti si soldati controland fiecare bulevard si intersectie. Din fericire, atentatul a produs doar panica in randul populatiei. Vehiculul aruncat in aer la Institutul de Criminologie nu a ucis pe nimeni, intrucat in cladire nu se afla vreo persoana la acea ora.

Va castiga 900.000 de euro pe an

Fostul stelist a semnat un contract valabil pentru urmatorii cinci ani. Anderlecht ii plateste un salariu de 900.000 de euro, care va creste in functie de performantele obtinute de Stanciu. La gruparea fanion a Belgiei, internationalul roman are pregatit tricoul cu numarul 73. „Domnul Becali mi-a spus clar ca vrea 10 milioane de euro. Am tacut si am muncit! Sunt fericita si mandra sa-l reprezint pe Nicusor, un fotbalist care a avut mai multe oferte in aceasta vara”, a declarat Anamaria Prodan, agentul lui Stanciu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger