AcasăNewsTrei persoane retinute in dosarul Primariei Sector 5

Trei persoane retinute in dosarul Primariei Sector 5

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au retinut trei persoane in dosarul ajutoarelor sociale acordate ilegal de Primaria Sector 5.

Cele trei persoane sunt acuzate ca ar fi intervenit pe langa functionari din Primaria Sectorului 5 pentru ca alte persoane sa obtina in mod ilegal ajutoare social. In schimbul interventiilor, cele trei persoane obtineau comisioane importante.

Dosarul este unul de amploare, procurorii efectuand zeci de perchezitii, vineri dimineata, si audiind 40 de persoane – 10 suspecti si 30 de martori.

Procurorii fac precizarea ca cele trei persoane retinute nu sunt functionari ai Primariei. Exista informatii conform carora mii de persoane au primit, ilegal, ajutoare sociale cu sprijinul unor persoane care sustineau ca au relatii la Primaria Sector 5.

In acest dosar se fac cercetari pentru abuz in serviciu, trafic de influenta si cumparare de influenta, existand informatii ca, vineri dimineata, a fost perchezitionat inclusiv biroul primarului Marian Vanghelie, desi acesta a negat informatia.

author avatar
Cristi Ionita
514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger