AcasăNewsTudor Pendiuc ramane in arest. Fata lui, 13 zile libere pentru a...

Tudor Pendiuc ramane in arest. Fata lui, 13 zile libere pentru a participa la Festivalul de Film de la Cannes!

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, luni, mentinerea in arest preventiv a lui Tudor Pendiuc, primarul suspendat al municipiului Pitesti.

Tudor Pendiuc se afla de circa cinci luni in arest preventiv, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni de coruptie in legatura cu incheierea unui contract nelegal privind transportul public local.

Conform procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, Tudor Pendiuc a fost trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

La inceputul lunii aprilie, primarul suspendat al municipiului Pitesti a solicitat inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Pe 9 aprilie, magistratii de la Tribunalul Bucuresti au respins solicitarea lui Tudor Pendiuc. Edilul a contestat decizia respectiva, dar cei de la Curtea de Apel Bucuresti i-au respins contestatia si au mentinut decizia luata in urma cu aproape trei saptamani.

Tot luni, magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis solicitarea Emanuelei Pendiuc, fiica lui Tudor Pendiuc, de a parasi tara pentru 13 zile, in perioada 12-25 mai.

Emanuela Pendiuc, realizatoare de emisiuni la postul public de televiziune, este implicata in dosarul tatalui sau si anchetata sub control judiciar. Totusi, Emanuela Pendiuc a primit un ragaz de 13 zile pentru a participa la Festivalul de Film de la Cannes.

Emanuela Pendiuc este acuzata de complicitate la luare de mita si de spalare de bani.

author avatar
Cristi Ionita
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger