AcasăNewsTupeu maxim: Iohannis ii ordona lui Ciolos sa aduca diaspora acasa

Tupeu maxim: Iohannis ii ordona lui Ciolos sa aduca diaspora acasa

Klaus Iohannis i-a cerut premierului sa-i aduca pe romanii din diaspora in tara

De Ziua Romanilor de Pretutindeni, actualul presedinte i-a cerut premierului Dacian Ciolos sa faca bine sa-i aduca pe romani acasa.

Klaus Iohannis i-a cerut premierului sa-i aduca pe romanii din diaspora in tara

Dupa ce a ridicat in slavi o Diaspora din ce in ce mai ostila lui (romanii din strainatate il acuza pe Klaus Iohannis ca a uitat de ei imediat dupa ce a ajuns la Cotroceni), seful statului s-a gandit sa bata campii politici solicitand Guvernului sa purceada la masuri reale menite sa-i readuca concetatenii nostri la vatra. ”Am cerut deja Guvernului o Foaie de Parcurs pentru a face din Diaspora o «prioritate nationala» in mod real”, sustine Iohannis. Trecand peste faptul ca si sanatatea este ”o prioritate nationala”, fapt care nu ne impiedica sa crapam pe capete in spitalele infectate ca sa faca punga mare Hexi Pharma si toti snapanii din spatele ei, ne intrebam ce masuri concrete ar putea lua amaratul de Ciolos pentru a-i convinge pe romanii din Germania, Franta, Anglia, Spania, Italia sa se intoara acasa.

Dacian Ciolos scos la inaintare in diaspora pentru a plati oalele sparte de Iohannis

Sa creasca PIB-ul Romaniei intr-o luna cat alte tari in zeci de ani? Sa ridice nivelul de trai la o cota care sa-i faca pe supusii HM Elisabeta sa dea buluc pe malurile Dambovitei? Sa majoreze salariile astfel incat nemtii morti de invidie sa vina sa se milogeasca pentru un loc de munca la uzinele Dacia? Hai sa fim seriosi!

Actualul presedinte ”tace vorbind”

Stelian Tanase il acuza pe Klaus Iohannis ca nu a dat o informatie macar referitoare la Hexi Pharma dupa sedinta CSAT si ii transmite presedintelui ca nu-si poate depasi ”limitele de primar de provincie”. ”Iohannis, desi a ajuns presedinte, nu este un politician. Ramane ca mental un profesor de liceu cu o exprienta de primar de provincie si nimic mai mult. Nu a fost pregatit sa ajunga presedinte, omul si-a aratat repede limitele dupa instalarea lui la Cotroceni. Asa se face ca nu domina CSAT nici prin functie, nici prin experienta, nici prin autoritatea lui. Este exact pe dos: CSAT-ul il controleaza si manipuleaza pe presedinte”, a criticat Tanase, inainte de a trimite o ultima sageata catre presedinte: ”De ce a tacut vorbind Iohannis?”.

author avatar
Simona Badulescu
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger