AcasăNewsUDMR propune reducerea TVA la utilitati, "pentru sprijinirea familiei"

UDMR propune reducerea TVA la utilitati, „pentru sprijinirea familiei”

Reales presedintele UDMR la Congresul UDMR de la Cluj, Kelemen Hunor sustine ca formatiunea politica pe care o conduce vrea reducerea TVA la utilitati.

Astfel, membrii UDMR au adoptat, sambata, o serie de documente care, spera ei, vor intari politica sociala si vor sustine familia.

Printre documentele adoptate exista si unul care arata ca, in viitoarea sesiune parlamentara, UDMR va sustine reducerea la 9% a utilitatilor (apa calda, gaz, electricitate, etc.).

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, sustine ca „este necesar un parteneriat intre autoritatile locale sau centrale si societate pentru ca familiile sa fie incurajate si ajutate sa-si creasca copiii”.

„Scopul nostru este de a ajuta toate familiile, mai ales in perioada iernii. Cei care au mai multi copii consuma mai mult si au nevoie sa fie ajutati din acest punct de vedere”, a fost mesajul transmis de Odon Szabo, deputat UDMR de Bihor.

Acelasi Odon Szabo sustine ca proiectul de lege vizeaza toate familiile din Romania, „pentru ca nu se poate realiza o astfel de politica doar pentru familiile de maghiari”, si ca reprezentantii UDMR vor purta discutii cu partenerii politici pentru ca acest proiect de lege sa fie sustinut si de alte formatiuni.

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger