AcasăNewsUdrea si Mazare, impreuna la politie: "In Constanta se simte lipsa unui...

Udrea si Mazare, impreuna la politie: „In Constanta se simte lipsa unui primar”

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, si Radu Mazare, fostul primar al Constantei, s-au prezentat, marti, la Inspectoratul de Politie Judetean Constanta.

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Cei doi sunt cercetati sub control judiciar in mai multe dosare si trebuie sa se prezinte de cate doua ori pe saptamana la politie. Astfel, daca Radu Mazare are domiciliul in Constanta si trebuie sa dea ochii cu politistii de la IPJ Constanta, Elena Udrea a primit o derogare pentru a-si putea petrece concediul pe litoral.

Primul nume greu care a ajuns, marti, la IPJ Constanta a fost Elena Udrea. Aceasta a tinut sa precizeze ca este in concediu alaturi de mama ei, de doua nepotele, dar si de mai multi prieteni apropiati care „vin si pleaca pe rand, in functie de cum are timp fiecare”.

In plus, parca pentru a-i canta in struna lui Radu Mazare, Elena Udrea a anuntat ca deplange starea deplorabila in care a ajuns litoralul romanesc si a afirmat ca „in Constanta se simte lipsa unui primar”.

Elena Udrea este cercetata penal, sub control judiciar, in dosarul „Gala Bute”, in timp ce Radu Mazare se afla sub control judiciar in doua dosare, cel in care este acuzat ca a luat mita pentru construirea unor mall-uri in Constanta si cel in care este acuzat de comiterea mai multor infractiuni vizavi de construirea campusului social „Henri Coanda”.

author avatar
Cristi Ionita
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger