AcasăNewsUE si-a adjudecat „ministerul” incalzirii globale in guvernul mondial

UE si-a adjudecat „ministerul” incalzirii globale in guvernul mondial

„O viata decenta pentru toata lumea” este documentul prin care Comisia Europeana isi aroga „un rol de conducere” in ceea ce priveste politicile „incalzirii globale” in guvernanta mondiala.

In Nevada deja functioneaza o centrala pe energie solara

Comisarii isi iau angajamentul, prin documentul publicat, sa se ocupe de saracia din intreaga lume, de degradarea mediului si sa determine guvernantii „nationalisti” din UE s-o lase mai moale, spre binele „cadrului global”.

Lumea se schimba, elita ba!

„Cadrul global” se citeste, evident, guvernanta mondiala. Documentul specifica: „Lumea trece prin schimbari enorme,  schimbari majore in economia globala si in echilibrul politic, cresterea comertului la nivel global, schimbarea climei si scaderea resurselor naturale, crize financiare, preturi volatile la alimente si energie, violente si conflicte armate…” Si etc! „UE se angajeaza deplin in viitorul proces international, sub coordonarea ONU si a altor foruri relevante, pentru stabilirea unei abordari comune in UE a etapelor de urmat!”.

„One Planet Economy in Europe”

Si daca tot se schimba lumea, dar elita ba, ramane cu aceeasi pofta de acaparare, „toate resursele trebuie sa fie gestionate eficient, iar tarile sa adopte o abordare cuprinzatoare a acestor resurse, si politici adecvate”. Mai pe scurt, UE se angajeaza sa implementeze Agenda 21 a elitei mondiale, sa croiasca „legile-cadru” prin care populatia europeana va servi drept cobai pentru noile taxe pe carbon. In plus, europenilor li se vor baga pe gat si norme energetice „eficiente”, adica tehnologii gata create de corporatisti. Ca „bonus”, natiunilor li „se permite” sa-si lase resursele pe mana globalistilor.  Scenariul a fost scris in 2012 si se numea „One Planet Economy in Europe”!

author avatar
Adina Mutar
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger