AcasăNewsUn barbat a dat foc unui magazin din zona Garii de Nord!...

Un barbat a dat foc unui magazin din zona Garii de Nord! Momentul, surprins pe camere! (VIDEO)

Un individ de aproximativ 60 de ani a aprins cu bunastiinta o sticla incendiara si a aruncat-o pe usa deschisa a unui butic din zona Garii de Nord! Intr-o clipa, flacarile au cuprins magazinul, distrugand o mare parte din marfa.

Barbatul, despre care se crede ca nu ar avea adapost, a fost filmat, sambata seara, in timp ce a azvarlit sticla aprinsa in interiorul centrului comercial din apropiere de Gara de Nord din Timisoara, potrivit tion.ro. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere aflate la intrarea in buticul in cauza, suspectul a fost identificat de politie, chiar daca purta sapca si chipul i s-a vazut destul de greu in inregistrarea respectiva.

In ciuda faptului ca au fost chemati pompierii, iar acestia au reusit sa stinga repede focul, pagubele sunt insemnate. Pentru moment nu se cunosc motivele care l-au impins pe barbatul din imagini sa dea foc, intentionat, magazinului respectiv. Odata dus la audieri, individul nu si-a recunoscut faptele, insa pe baza probelor avute, oamenii legii au dispus retinerea suspectului pentru o perioada de 24 de ore. Barbatul este acuzat de distrugere prin incendiere.

[youtube]epWuBkWyewQ[/youtube]

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger