AcasăNewsUn copil de un an a murit, iar un altul a fost...

Un copil de un an a murit, iar un altul a fost ranit, intr-un incendiu izbucnit intr-o garsoniere

Tragedie intr-o familie din Drobeta Turnu Severin. Doi copilasi, care, din primele informatii, s-ar fi aflat singuri intr-o garsoniera dintr-un bloc social din oras, au cazut victime ale unui incendiu care a cuprins locuinta, la primele ore ale zilei de joi.

Pompierii au fost chemati de urgenta, cel mai probabil de catre vecinii familiei cu doi copii. Cand au ajuns la locul interventiei, specialistii de la situatii de urgenta au gasit un copil- un baietel de un an si cateva luni – cu arsuri la nivelul fetei, potrivit informatiadeseverin.ro. Copilul a primit primele ingrijiri de la medicii de la Sakvare, inainte de a fi transportat la spital, pentru investigatii suplimentare si tratament. Din pacate, insa, pompierii au gasit in casa trupul unui alt micut, de aceeasi varsta, care a pierit in incendiu.

Din cate se pare, la momentul declansarii dezastrului, niciun adult nu se afla in casa, alaturi de cei mici. Unde anume au fost parintii celor doi copii nu se stie momentan. La fel cum nu se cunosc, inca, exact, nici cauzele care au declansat incendiul. O ancheta a fost demarata in acest sens.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger