AcasăNewsUn fenomen rar a sadit spaima in randul oamenilor aflati pe o...

Un fenomen rar a sadit spaima in randul oamenilor aflati pe o plaja (VIDEO)

Mijlocul lui iulie fiind, cateva zeci de persoane care au iesit la plaja sa se bucure de soare si de o baie in apa racoroasa au fost martorii unui fenomen meteo rar.

Din cate se vede din imaginile surprinse de un martor si urcate pe contul de youtube al site-ului Siberian Times, ziua de relaxare a tinerilor aflati la distractie, in weekend, s-a transformat, rapid, intr-o experienta pe care o vor uita cu greu.La un moment dat, cerul s-a innorat, a inceput sa bata si vantul si au cazut primii stropi de ploaie.

Ceea ce intr-o prima faza se anunta a fi o ploaie de vara, de scurta durata, s-a transformat intr-o furtuna cu grindina de mari dimensiuni. Si daca initial localnicii si-au strans lucrurile, amuzati de finalul brusc al zilei de plaja, zambetele li s-au transformat rapid, lasand locul unor figuri impietrite, odata ce au constatat, cu groaza, cat de furioasa devina natura. Printre tipete de groaza, se vede cum oamenii fug sa caute adapost, de teama sa nu fie loviti de bucatile mari de piatra care au umplut nisipul de pe plaja aflata la malul unui rau din Novosibirsk, cel mai mare oras din Siberia.

[youtube]ZupxB6JKdn8[/youtube]

445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger