AcasăNewsUn fost detinut s-a intors dupa gratii dupa ce a batut si...

Un fost detinut s-a intors dupa gratii dupa ce a batut si a talharit un politist!

Un politist din Focsani a fost talharit in noaptea de marti spre miercuri, de un fost detinut, care abia a iesit de dupa gratii, cu doar o luna in urma. Agentul a fost batut de puscarias, suspectul fiind arestat pentru 30 de zile.

Proaspat iesit din puscarie, tanarul in varsta de 26 de ani a comis-o din nou, scrie monitorulvn.ro. Fostul detinut a batut un politist local si i-a luat o suma de bani, care i-a cazut din buzunar acestuia in timpul altercatiei.

Talharia a avut loc in Focsani, in noaptea de marti spre miercuri, putin dupa ora 2.00, politia fiind sesizata la ora 2.30. Din primele cercetari a rezultat ca politistul local se afla in zona fostului Tribunal, impreuna cu alte persoane in momentul in care Florin Costinel, s-a indreptat catre acestea si le-ar fi cerut o tigara. Agentul si persoanele cu care se afla au refuzat sa-i dea tigara tanarului, care era sub influenta bauturilor alcoolice, moment in care a izbucnit scandalul.

Din ancheta a rezultat ca suspectul l-ar fi cunoscut pe politistul local de 44 de ani. Suparat ca a fost refuzat, tanarul eliberat conditionat l-a lovit pe politist. In timpul altercatiei, victimei i-ar fi cazut din buzunar niste bani pe care agresorul i-ar fi luat inainte de a pleca. Suspectul a fost prins de oamenii legii.

author avatar
Alina Costache
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger