AcasăNewsUn microbuz s-a rasturnat in centrul Constantei: sase calatori raniti!

Un microbuz s-a rasturnat in centrul Constantei: sase calatori raniti!

Oamenii aflati in interiorul unui microbuz au trecut prin momente de groaza, dupa ce autovehiculul destinat transportului de persoane s-a rasturnat, izbit fiind de un autoturism.

Accidentul a avut loc sambata dimineata, intr-o intersectie din zona centrala a orasului Constanta si s-a soldat cu sase raniti, toti din randul pasagerilor aflati in microbuz.

Totul s-a intamplat dupa ce barbatul aflat la volanul unui bolid a intrat in microbuz, urmare a faptul ca, spun martorii citati de reporterntv.ro, nu ar fi respectat semnele de circulatie montate in zona.

Ca urmare a impactului violent, mijlocul de transport persoane s-a inclinat atat de mult, incat s-a rasturnat, impactul cauzandu-le leziuni oamenilor aflati inauntru. Toti au primit ingrijiri medicale de la personalul de la salvare ajuns de urgenta la fata locului, doar o parte dintre pasageri fiind dusi la spital.

In zona in care a avut loc accidentul au ajuns si politistii, care au inceput masuratorile si au discutat cu martorii, pentru a elucida cauzele producerii impactului. Conform aceleiasi surse, s-a stabilit ca soferul masinii care a izbit microbuzul a urcat la volan dupa ce ar fi consumat alcool, lucru certificat de rezultatul etilotestului.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger