AcasăNewsUn politist din Bistrita a fost gasit impuscat!

Un politist din Bistrita a fost gasit impuscat!

Apropiatii, dar si colegii unui agent de politie din Bistrita Nasaud incearca sa inteleaga ce anume s-a intamplat cu barbatul si ce i-a cauzat sfarsitul brusc.

Dupa ce politistul a fost gasit, joi seara, fara suflare, impuscat, oamenii legii iau in calcul toate variantele in acest caz, atat ipoteza unui accident, cat si varianta ca agentul de la Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sangeorz-Bai ar fi vrut sa isi faca singur rau, macinat de ganduri negre. Misterul disparitiei din viata a barbatului este adancit de faptul ca nimeni nu isi explica ce anume s-a intamplat cu barbatul. Mai mult, potrivit gazetadebistrita.ro, in acest caz nu s-ar fi gasit niciun bilet cu vreun mesaj care sa ajute la elucidarea cauzei mortii politistului.

Familia bistriteanului in varsta de 53 de ani a inceput sa isi faca griji, joi, pentru ca nu reuseau sa mai dea de barbat. Stiau ca nu e de serviciu, asa ca nu isi puteau explica unde se afla. In cele din urma au aflat cumplita veste. Si colegii sunt socati de sfarsitul tragic al agentului si au doar cuvinte de lauda pentru cel trecut in nefiinta.

Ancheta demarata in acest caz va scoate la lumina cauzele decesului agentului de politie bistritean.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger