AcasăNewsUn rus fura cadavre de tinere femei si-si impodobea casa cu ele

Un rus fura cadavre de tinere femei si-si impodobea casa cu ele

Anatoli Moskvin se bucura de sprijinul autoritatilor, ca scria istoria cimitirelor

Anatoli Moskvin este istoric si „jurnalist de cimitire”, „functie” de care a beneficiat pentru a-si decora casa cu 29 de cadavre de tinere femei, sub 25 de ani.

Anatoli Moskvin se bucura de sprijinul autoritatilor, ca scria istoria cimitirelor

Barbatul, in varsta de 45 de ani, a socat o lume intreaga cu pasiunea sa nesanatoasa. Omul nu e vreun idiot oarecare, vorbeste 13 limbi si cunoscutii sai aveau numai cuvinte de lauda la dresa eruditului jurnalist. Insa nimeni nu trecuse pragul apartamentului sau din Nijni Novgorod, la 400 de kilometri de Moscova. Toti ii cunosteau pasiunea pentru cruci, pentru ca studiase vreo 750, insa credeau ca se documenteaza pentru cartea pe care o scria.

Cadavrul unei tinere care-i tinea companie in biblioteca

De fapt, Anatoli isi alegea „companioane” cu varste intre 16-25 de ani, nu conta cand raposasera”tinerele”. Noaptea le dezgropa, le ducea acasa, unde le bandaja in ciorapi, sa nu le curga oasele, dupa care le imbraca in haine frumoase si le aranja prin casa, prin biblioteca, sufragerie, dormitor, sa nu se simta singur. Placerea bolnava i-a fost descoperita de parinti, care i-au facut o vizita inopinanta si erau sa moara de inima.

author avatar
Adina Mutar
744 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger