AcasăNewsUn senator si un fost primar, controlati de procurorii DNA

Un senator si un fost primar, controlati de procurorii DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, joi dimineata, 22 de perchezitii in Bucuresti si in Constanta.

UPDATE: Senatorul Gigi Chiru a fost adus la DNA Bucuresti cu o masina a politiei. La intrarea in sediul DNA, senatorul a precizat ca nu stie de ce a fost chemat de anchetatori si ca vrea sa se lamureasca despre ce caz este vorba.

 

Sunt vizate domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale. Cei implicati in dosar sunt banuiti de comiterea mai multor fapte de coruptie in perioada 2010-2014.

Printre suspecti se afla si doi politicieni, respectiv senatorul PDL Christian Gigi Chiru si Cati Hristu, fostul primar al comunei constantene Cogealac.

Procurorii DNA sunt sustinuti in demersul sau de reprezentanti ai Departamentului de Informatii si Protectie Interna si de reprezentanti ai Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Conform replicaonline.ro, exista informatii care arata ca procurorii DNA verifica inclusiv depozitul cu materiale de constructii al senatorului Christian Gigi Chiru, detinut aflat in localitatea Eforie.

Foarte probabil persoanele implicate in acest dosar vor fi aduse la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: replicaonline.ro

author avatar
Cristi Ionita
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger