AcasăNewsUn tren de calatori a lovit un TIR, in apropiere de BACAU:...

Un tren de calatori a lovit un TIR, in apropiere de BACAU: un om a murit!

Un TIR care a ajuns in fara unui tren de calatori de pe ruta Bucuresti- Suceava a fost izbit in plin de garnitura. Accidentul a avut loc vineri dupa-amiaza, in apropiere de Bacau. Un om a murit si alte doua persoane au fost ranite.

In urma impactului, primul vagon a deraiat partial, la acest moment circulatia feroviara in zona fiind blocata. La locul accidentului au ajuns de urgenta atat masini ale salvarii, ale pompierilor, cat si ale politiei.

Soferul TIR-ului a murit, autocamionul fiind cuprins de un incendiu, dupa impactul cu garnitura, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bacau, intr-o interventie in direct la Digi 24. De asemenea, cel putin doi pasageri aflati in primul vagon al trenului au fost raniti, insa, din cate se pare nu ar fi vorba despre leziuni foarte grave. Medicii de la ambulanta le acorda ajutor calatorilor care au avut de suferit de pe urma accidentului.

Trenul de calatori plecase din Capitala si se deplasa catre Suceava. In apropiere de Bacau, insa, la o trecere de nivel cu calea ferata, semnalizata atat acustic, cat si cu bariera, TIR-ul a ajuns pe sine si impactul cu garnitura nu a mai putut fi evitata. Politia urmeaza sa stabileasca, in urma unei anchete, ce anume a dus la producerea accidentului feroviar.

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger