AcasăNewsUniunea Salvati Bucurestiul strange semnaturi pentru demiterea lui Sorin Oprescu!

Uniunea Salvati Bucurestiul strange semnaturi pentru demiterea lui Sorin Oprescu!

Membrii Uniunii Salvati Bucurestiul, prin vocea presedintelui Nicusor Dan, au anuntat ca au pornit demersurile necesare pentru a-l inlatura pe Sorin Oprescu din fruntea Primariei Capitalei.

Incepand de la 1 septembrie, membrii USB vor amenaja mai multe corturi pe intreaga zona a Capitalei, in special unde este asteptat un trafic pietonal intens.

Membrii USB trebuie sa stranga in jur de 450.000 de semnaturi pentru demiterea lui Sorin Oprescu. In cazul in care semnaturile respective vor fi stranse, se va organiza un referendum la nivel local.

Referendumul va avea rol decisiv, la final stabilindu-se daca Oprescu isi pierde sau nu mandatul de primar.

Membrii USB au formulat un program in 15 puncte impotriva primarului Sorin Oprescu. Printre altele, membrii USB il acuza ca „a permis constructia excesiva in centru, care a sufocat si mai mult orasul”, ca „in mandatul sau, Bucurestiul a devenit cea mai poluata capitala europeana, desi este un oras fara industrie”, dar si ca „multi functionari din Primarie, oameni girati de Oprescu, au fost arestati pentru fapte de coruptie”.

Nu in ultimul rand, membrii USB sustin ca „Oprescu a cheltuit aberant banul public si este principalul vinovat de haosul si ilegalitatea din administratia Bucurestiului”.

author avatar
Cristi Ionita
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger