AcasăNewsUnul dintre cei doi martori al accidentului lui Condrea, la Parchet

Unul dintre cei doi martori al accidentului lui Condrea, la Parchet

Una dintre cele doua persoane care au ajuns cel mai repede langa autoturismul condus de patronul Hexi Pharma, duminica seara, dupa ce autoturismul s-a izbit de un pom de pe marginea drumului si s-a facut praf a ajuns in urma cu aproape o jumatate de ora la Parchetul General.

UPDATE 16.37 – La iesirea de la audieri, femeia a facut minute bune precizari, de aceasta data in fata presei, referitor la episodul de duminica seara la care s-a aflat ca a fost martora.

„Era un cadavru, se vedea pielea, camasa, taiata, asa. Picioarele erau intr-o pozitie mai nefireasca, dar nu i se vedea capul (…) i-am vazut si capul ingropat in pamant (…) am zis clar nu mai respira”, a precizat martora, aceasta povestind si ca, la un moment dat, in zona s-a oprit o masina de politie, aparuta „intamplator” in zona.

Femeia a mai precizat ca nu a fost depasit intr-o curba, cum s-a vehiculat, si ca ea venea din Corbeanca, excluzand si varianta ca Dan Condrea sa fi fost urmarit. „Nu era urmarit de nimeni, pentru ca nu era nicio masina”, a sustinut martora.

Nu in ultimul rand, aceasta a mentionat si faptul ca la locul accidentului ar fi ajuns o masina a Salvarii dupa 12-13 minute, dar si ca „ambulanta l-a lasat acolo” pe sofer, acoperit cu o folie, anuntandu-se ca urma sa vina cei de la IML, care sa ridice trupul barbatului.

–-


UPDATE. Martora a venit la Parchetul de pe langa Inalta curte insotita de un barbat, foarte probabil avocatul sau. „Nu am fost citata pana astazi”, a precizat femeia, in timp ce se faceau formalitatile necesare inainte de a intra in sediul Parchetului General. Intrebata daca a fost citata telefonic, aceasta a raspuns simplu „da”, la fel cum a raspuns si in momentul in care a fost intrebata daca se afla in masina din spatele celei conduse de Dan Condrea.

––

(foto: b1.ro)

Este vorba despre femeia despre care s-a aflat ca a sunat, in seara accidentului, la 112, cerand autoritatilor sa intervina la locul unde autovehiculul condus, din cate se pare chiar de Condrea, si in care nu se mai aflau alte persoane, a intrat violent intr-un copac. Cel mai probabil, anchetatorii vor sa afle un punct de vedere oficial al femeii si eventuale detalii care sa ii ajuta sa faca lumina in acest caz controversat.

Va reamintim ca afaceristul care detine firma aflata in plin scandal al biocidelor a disparut dintre cei vii duminica seara. Accidentul in acre a fost implicata masina aflata pe numele tatalui patronului Hexi Pharma a avut loc pe drumul ce leaga localitatile ilfovene Corbeanca de Buftea. O ancheta menita sa stabileasca exact ce s-a intamplat in zona respectiva e in plina desfasurare. Tot azi urmeaza sa fie inmormantat si omul de afaceri. Va spunema ca avem de-a face cu un caz controversat si prin prismafaptului ca, dupa cum se stie deja, ca urmare a fortei impactului, soferul a fost pur si simplu desfigurat. Si, desi partenera de viata a lui Condrea a identificat la IML cadavrul acestuia, autoritatile inca asteapta rezultatele testelor ADN, care sa clarifice, fara urma de dubiu, identitatea victimei.

sursa foto: captura Romania Tv/Digi24

author avatar
Cristina Stefan
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger