AcasăNewsVacanta de Paste 2014: Afla cat te costa un sejur in tara!

Vacanta de Paste 2014: Afla cat te costa un sejur in tara!

Foto: descoperadeltadunarii.ro

Sarbatoarea Invierii Domnului este un prilej pentru romani sa isi organizeze o minivacanta in tara sau peste hotare. Insa, pentru cei care nu vor sa scoata sume colosale din buzunare, este momentul sa isi aleaga destinatia si sa profite de ofertele afisate de agentiile de turism, mai ales pentru vacantele traditionale pe plaiurile mioritice.

VACANTA DE PASTE 2014 LA MUNTE

Foto: cmbtravel.ro

Paste 2014 la Baile Tusnad – Un pachet de trei nopti ajunge in jur la 730 de lei de persoana. Sejurul include cazare la hotel de trei stele, cu mic dejun si cina, iar invitatii primesc, de asemenea, si o cina festiva in ziua de Paste.

Pentru cei care prefera sa petreaca Pastele in statiunea Baile Govora ofertele turistice pleaca de la 775 de lei de persoana. Sejurul include patru nopti cazare la hotel de trei stele, pensiunea completa, excursie la salina Ocnele Mari si Horezu. Turisitii pot vizita aici Manastirea Govora, Manastirea „Dintr-un Lemn” si Manastirea Hurezi (patrimoniul UNESCO).

Un sejur de Paste la Sinaia ajunge in jur la 890 de lei, pentru o camera dubla, trei nopti cazare cu mic dejun bufet inclus, primire traditionala cu oua rosii si cozonac.

Ca sa petreceti Pastele 2014  la  Poiana Brasov, pentru o camera dubla trebuie sa platiti 1.390 lei, iar pachetul de trei nopti include mic dejun, doua sau trei cine, dejun festiv  in prima zi de Paste, acces gratuit piscina, sauna, salina, fitness, wi-fi, parcare, fan club sau program artistic.

Un pachet de trei nopti in statiunea Baile Felix, de Paste, costa incepand de la 250 de lei de persoana, in sejur fiind incluse trei nopti de cazare la hotel de doua stele, cu mic dejun, iar pentru pranzul din ziua de Paste se mai plateste suplimentar 75 de lei.

Un pachet de cinci nopti in perioada Pastelui, in statiunea Amara, judetul Ialomita, costa 800 de lei de persoana, in acest pret fiind incluse cazarea la hotel de trei stele, cu mic dejun si tratament.

VACANTA DE PASTE 2014, IN DELTA DUNARII

Foto: descoperadeltadunarii.ro

Un sejur de Paste in Delta Dunarii va costa in jur de 650 de lei de persoana, pentru un pachet de patru nopti la un hotel de trei stele. In oferta este inclusa o excursie cu barca in rezervatia Biosfera Delta Dunarii, un gratar in aer liber si foc de tabara. Totodata, in pret intra si o cina festiva in noaptea de Inviere,un pranz traditional in prima zi de Paste, dar si acces gratuit la piscina descoperita.

VACANTA DE PASTE 2014, LA MARE

Foto: tui-travelcenter.ro

Daca vreti sa petreceti Pastele la un hotel din Mamaia, pentru un sejur de trei nopti va trebui sa dati 1.344 de lei, pentru un loc in camera dubla, all inclusive. Asta inseamna ca daca mergeti cu partenerul veti scoate din buzunar 2.688 lei.

Un sejur de Paste la Neptun, pentru un apartament cu un dormitor la hotel de trei stele, pachet de trei nopti, fara masa inclusa, va va costa in jur de 450 de lei.

author avatar
Alina Costache
880 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger