AcasăNewsVal de caldura la inceputul saptamanii. COD GALBEN de canicula, luni

Val de caldura la inceputul saptamanii. COD GALBEN de canicula, luni

Alertă meteo: val de căldură și disconfort termic ridicat! Câte zile e valabil CODUL GALBEN de la ANM și în ce zone/Prognoză specială pentru București

Saptamana incepe in forta, la nivel de temperaturi ridicate, specifice, pana la urma, unei saptamani din luna Cuptor. In timp ce pentru sase judete din vestul si nord-vestul tarii a fost emis un COD GALBEN de canicula, valabil pentru ziua de luni, meteorologii au anuntat ca si in restul regiunilor tarii va fi cald.

Mai precis, pentru judetele Timis, Arad, Bihor, Satu Mare, Salaj si Maramures a fost emisa, duminica la pranz, un Cod Galben de canicula – ce va aduce si un pronuntat disconfort termic- atentionare ce va intra in vigoare in cursul zilei urmatoare. Conform specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie, pe aria judetelor amintite, termometrele pot atinge frecvent 35 si chiar 37 de grade Celsius.

Si in restul regiunilor, ziua de luni va aduce temeparaturi ridicate, maximele zilei fiind posibil sa ajunga, pe arii restranse, si la 35-36 de grade. Chiar daca nu se va ajunge ca termometrele sa arate astfel de valori ridicate, meteorologii precizeaza ca atat marti, cat si miercuri va fi cald in mai toata tara.

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger