AcasăNewsVanghelie ramane in arest la domiciliu!

Vanghelie ramane in arest la domiciliu!

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, marti, ca Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, sa ramana in arest la domiciliu.

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni, Vanghelie a petrecut cateva luni in arest preventiv inainte ca magistratii sa devina mai ingaduitori si sa-l lase in arest la domiciliu.

Totusi, edilul nu este multumit cu aceasta situatie si a depus apel, solicitand sa fie eliberat sub control judiciar. Vanghelie a sustinut, in fata magistratilor, ca trebuie sa fie lasat sub control judiciar pentru ca este student, si trebuie sa mearga la cursuri, dar si pentru ca trebuie sa se ocupe de botezul fiicei sale.

Magistratii nu au mai fost atat de usor de induplecat si au respins apelul lui Vanghelie, metinandu-l pe acesta in arest la domiciliu.

Primarul suspendat al Sectorului 5 este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca Vanghelie incasa comisioane importante din contractele atribuite cu dedicatie, ajungand sa incaseze spagi de zeci sau poate chiar sute de milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger