AcasăNewsVant puternic: Noi atentionari de la ANM pentru Bucuresti si mai multe...

Vant puternic: Noi atentionari de la ANM pentru Bucuresti si mai multe judete

Meteorologii informeaza ca joi, cel putin pana la orele 18, vremea va continua sa fie capricioasa, iar temperaturile mai coborate decat cele normale pentru mijlocul lunii aprilie.

Senzatia de racoare este sporita si de vantul care sufla cu destula putere in mai multe regiuni din tara, pentru care specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au emis atentionari COD GALBEN .

Astfel, regiunile vizate de atentionarile nowcasting (emise pentru o perioada de maximum 6 ore-n.r) sunt Capitala, precum si zone extinse din judetele Ilfov, Ialomita, Teleorman si Buzau. De la pranz si pana la ora 18, sunt asteptate intensificari ale vantului ce pot ajunge si la 65 km/h. In acelasi interval orar se afla sub incidenta unui COD GALBEN de vant si sudul judetelor Giurgiu, Arges si Dambovita.

Nici Dobrogea nu scapa de acest fenomen meteo destul de suparator. Si acolo vantul va ajunge, la rafala, sa sufle cu pana la 55-65 km/h. Situatia se mentine cel putin pana la ora 18.15.

Totodata, ANM a emis o avertizare nowcasting de vant pentru judetul Bistrita Nasaud. Specialistii au anuntat ca intensificarile pot depasi viteza de 65 de kilometri/ora.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger